Klik klik

V . I . P GUEST

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, March 31, 2011

COMELLOTE NEW BORN CONTEST by Amieylee & Iedaremy

 
Haaa..nih rase cam gedik nak join contest COMELLOTE NEW BORN CONTEST by Amieylee & Iedaremy dari Amiey Lee ..Hehhehe..Sape nak join sila klik pada banner tuh yer..

Nih nak kenalkan anak dara saya ...

Yang pertama...


Nama puteri sulung kami.. Wan Nur Afrina Safiyya Binti Wan Mohd Khairul Anuar..lahir pada 21 May 2009..skarang dah umor setahun 9 bulan dah.. :) ..Kelahiran secara normal dan berat pada ketika di lahirkan adalah 3.1kg..


Yang kedua..


Yang kedua nih puteri jugak..Nama baby nih Wan Nur Adrina Khalesyya Binti Wan Mohd Khairul Anuar..Lahir pada 10 Jun 2010..sekarang nih dah umor 9 bulan lebey..Lahir secara normal ngan berat ketika lahir adalah 3.45kg.. :)

Sekarang nih saya rasa kehidupan saya dah lengkap dengan adanya dua puteri sebagai cahaya cinta kami.. Nora Hasliza dan Wan Mohd Khairul Anuar..

Ketahuilah anak-anakku..

Mummy dan abah mendoakan hanya yang terbaik untuk kalian..Kebahagiaan kalian adalah tanggungjawab kami..Kecerian kalian adalah kebahagiaan kami..Kedukaan kalian adalah derita kami..

Sesungguhnya wahai puteri-puteriku..

Tumpahnya darah aku sebagai ibumu..hanya ingin melihat kamu ke dunia yang penuh pancaroba..
Tumpahnya keringat ayahmu..hanya semata-mata ingin melihat kamu menjadi manusia sempurna..

Dan apabila berakhirnya riwayat kami..ketahuilah wahai permata hatiku..

Doa dan kasih kami sentiasa bersama kalian.. 
InsyaAllah





p/s : pic yang edit nih saje je tempek sekali..yang pertama dan kedua tuh letak tag jer..ke takleh jugak ehhh?hohoho

2 comments:

  1. hee kta amik gmbar si comel dua 2 ni ye

    ReplyDelete
  2. amiey : moge2 ada rezeki utk kecit sy yeh.. :)

    ReplyDelete

kalo rase artikel neh best or tak best or hape-hape haje..sile lah kasik teguran buat saye yer :)

Klik klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...