Klik klik

V . I . P GUEST

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, February 10, 2011

Hajat di hati..

Assalamualaikum..selamat petang..cek line kejap..Aisehh..mases ade orang kat ofis neh blum balik ag..Takpe..aku curik sket masa nak update blog kali ni.Sebab aku dah tak sabar2 nak cerita pasal satu topik nih..Sementara enchek hubby belum datang lagi nih..Bleh la godek-godek blog kejap... Ye dak?

Okeh..kali nih pasal cupcake..Atau bahase melayu nye kek cawan. Kenapa ngan kek cawan? Takde lah..Teringat masa bufday aku aritu..20 Januari..Terharu sangat bila hubby buat suprise (yg sebenarnye takde lah suprise sgt sebab awal2 lagi aku dah tau..Buat2 je lah muka terkezut tuh kan) Haha..oke.. Ape yang istimewanya? Bagi org lain..itu biase je tp bagi aku nice lah jugak kan..Dalam2 berbajet pun suami tetap spend money utk berikan aku hadiah dan jugak kek..

 
kek suprise :)
nih adiah dr asben :)
So..untuk membalas jasa beliau..mesti la tunggu besday dia kan? Tapi..alangkah tak best nya sebab bufday beliau nun pada November nanti..Sgt membosankan menunggu akhir tahun..Nanti kering lah idea aku nanti kan? Untuk tidak menghampakan aku, aku ingat nak buat tempahan kek cawan lah untuk ulangtahun pernikahan kami nanti.

Aku dah jumpa satu website yang tersangat lah pemesnya tentang kek-kek dan kek cawan nih..Yang mengelirukan aku skarang nih, aku tak tau macam mana nak pilih. Sebab sumanye cute2.. Ade beberapa design yang aku rase tersangatlah chomel hingga aku rase nak geget jer pc kat depan aku nih.. Hadoiii..

sedapp nyerrr!!
sgt sweeeetttt~~
nih pun comel jugak
comeyy kan?



cantik kan? simple but nice





Macamane yer? Aku nak yang bley beliau sengeh sampai ke telinga..Heheh..Kali nih insyaallah confirm jadik..Heheh.. Kalo buat design cenggini aku rase lagi lah Mr Hubby suka kut

family simpson..hoho

Idea..kuarlah cepat..tak sabar nak tunggu hari itu.. >.<


and olso to Uncle Google :)

5 comments:

  1. sy mases jakun dalam blogging :(

    ReplyDelete
  2. Mr swift : sy pun same..nanti kite order yek..hehe

    ReplyDelete
  3. sgt lawa n tomey2 cup cakes....


    jom singgah n folow belog saya..
    http://inibelogfyna.blogspot.com

    ReplyDelete

kalo rase artikel neh best or tak best or hape-hape haje..sile lah kasik teguran buat saye yer :)

Klik klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...