Klik klik

V . I . P GUEST

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, January 1, 2013

Happy New Year ols

Assalamualaikum..Selamat Pagi Malaysia..

Sedar tak sedar dah melangkah ke tahun baru..Tahun 2013..kejap je masa berlalu kan..Azam tahun baru cemane..Tapi...yang tahun lepas punye dah tecapai kee?? hahaha..Tak kisah..janji ada azam..bukan encik Azam yehh..

Apapon...Selamat Tahun Baru 2013. Semoga tahun baru yang akan datang ini akan menyinari kehidupan kita.Mana yang lepas tu..jadikan kenangan..Tak kira pahit maung suka duka. Yang penting hajat yang di idamkan telah tercapai.Bagi yang belum tercapai..kita carry forward ke tahun ni ye..boleh??


                                 Wish aku sempena New Year :

- Mahukan keberkatan rumahtangga dan kebahagiaan sepanjang hayat dalam rumahtangga.Dipelihara oleh Nya dari kecelakaan. Moga-moga Allag permudahkan segalanya. Amin.

- Mahukan peluang kerjaya yang lebih cerah dalam bidang sekarang.Maksudnya kalau boleh aku nak jadi staf tetap.Dah tak nak jadi staf sementara..Penat ok..penat poket.Hehehe..

Tu je yang aku mintak..Moga-moga impian ini termakbul..
Tuan Tanah hari ni colour of delight..haha.. Ambik semangat tahun baru dengan harapan kehidupan yang bakal mendatang penuh dengan warna-warna ceria :)No comments:

Post a Comment

kalo rase artikel neh best or tak best or hape-hape haje..sile lah kasik teguran buat saye yer :)

Klik klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...