Klik klik

V . I . P GUEST

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, October 4, 2011

Sembuhkanlah anakku Ya Allah~

Assalamualaikum...samat pagi..

Pagi nih online blog dekat hospital..Kisahnya..semalam pengasuh Kesya call aku kat ofis..katanya Kesya tu asik muntah jer..pastu susu taknak minum..apatah lagi nak makan..Aku pon cuak giler..mintak hubby pegi ambik dia then bawak pegi A&E department..On the spot..kena tahan ward..Aduhaii anak mak..

Lepas doktor periksa..doktor suruh admit ward sebab bimbang in case paru-paru Kesya kena jangkitan kuman..Lagi pun..tempereture Kesya almost 40 celcius..Tu yang risau sangat tu..


Tunggu giliran kat A&E..tido..maybe sebab letih..sesak nafas jadi xleh tido..




Walaupon tak sehat..sempat lagi posing..dah pandai sedut nab sendiri..ohh..my gugurl dah besa!!




Keadaan semasa..masih lagi tak berdaya..asthma pun still ada lagi..paling tak tahan..dah dua kali masukkan sub ( tah betul ke ejaan ni..ubat yang di masukkan melalui punggung ) tapi tempereture masih sama..still 39 celcius..Cepat-cepatlah sihat dik.. Mummy rindu wajah notti Kesya..







I miss this moment..Ya Allah..sembuhkanlah anakku Ya Allah~


4 comments:

  1. smoga kesya cpt baik..naper kt muka die mcm ada bintik2

    ReplyDelete
  2. mama tisya : insyaallah..muka bintik2 tu kena chicken pox..seluruh tubuh kena..

    ReplyDelete
  3. TwIstiEs*meSti Mau* : trima kasih..doa2kan yer

    ReplyDelete

kalo rase artikel neh best or tak best or hape-hape haje..sile lah kasik teguran buat saye yer :)

Klik klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...