Klik klik

V . I . P GUEST

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, July 1, 2012

Muslimah kenit

Semalam hari sabtu..bersamaan 30 June 2012..muahahah..macamkan orang tak tahu..

Takde lah..semalam berlangsungnya majlis akad nikah adik ipar aku..Ok..bukan nak cerita pasal majlis tu..heheh..sebab gambar pun takde kan..nak crita ape pun tak kena sebab tak best oke cerita tanpa gambar..Hahahah..kesian..ye lah..pakai henpon pon cikai..apatah lagi kamera..So..abaikan...

Yang nak tunjuknye budak bedua ni..



Haaaa...tu diaaa..mek salmah dari Kelantan suda mari..nasib baik si Kesya ni good girl boley sarung tudung dalam masjid..walaupun dia taktau pape kan..Elok laa tu..seksi-seksi jugak..dalam masjid kena cover aurat...Tang lari-lari dalam masjid tu belakang kira..Hahah..nama pun budak-budak...

Alamak...nanti mesti ada org maki aku sebab anak orang lain dari baby lagi dah sarung tudung..Sob sob sob..takpe lah...slow-slow lah dorang belajar tu..

Si kakak pulak..asal nak pakai tudung jer aku tak kasi..muahahah...gile keji mak kau nih..Bukan ape..tak senonoh benar ghupenye bila pakai skirt paras lutut tapi kau nak sarungkan tudung kat kepala..Errkkk...tak usah..dari nak jadi muslimah...terus muslemaskan niat aku..huhu..






2 comments:

  1. jom2..dorang pon suka posing macam uncle jugak..haha

    ReplyDelete

kalo rase artikel neh best or tak best or hape-hape haje..sile lah kasik teguran buat saye yer :)

Klik klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...