Klik klik

V . I . P GUEST

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Monday, December 19, 2011

Baby Cute Contest!

Lama dah menyepi kan..

Jum join contest sket..

Meh kita klik rama-ramai



Kenapa tetiba nak join contest ni?? 
Sebabbb...sebabbb...sebaaa.bbb..
Sebabbb..hadiah yang ditawarkan adalah MENARIK giler..

Jum kite serbuuuu!!!


Pemenang Tempat Pertama (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI T-SHIRT HATE HERO.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima SEHELAI DRESS + SEHELAI SHAWL. 



Pemenang Tempat Kedua (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI TSHIRT BAND untuk peserta lelaki.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima DUA HELAI SHAWL untuk peserta perempuan.



*pemenang hanya seorang*
*kalau perempuan dapat hadiah untuk perempuan..dan sebaliknya...harap maklum*


Pemenang tempat pertama (baby) :

Akan menerima 2HELAI ROMPERS + 2 PASANG BURSHA + 1PASANG TIGHT


Pemenang Tempat Kedua (baby) :

Akan menerima SEHELAI ROMPERS +1PASANG BURSHA


Hahhhh..tak menarik ke tuuu?? Uihhh...ahkak teruja dik...jom..kite tilek2 mane gambar budak kecit yg super duper comel tu..Hahha..

Okehh.. nih anak I..takder lah comel mana pon..asalkan cukup sifat..dan bila besar nanti jadik orang yang berguna kepada NEGARA,AGAMA & KELUARGA  - Insyaallah..



Rasanye takde gambar segedik ini melainkan yg ini saje..hehhe...

Okeh..

Nama Baby (tua) : Wan Nur Adrina Khalesyya Wan Mohd Khairul Anuar
Nama Ibu : Nora Hasliza Che Nassir
Tarikh Lahir : 10 June 2010



Siappp !!

nak tag

Mummy Auni
Mama Raisya
Mama Rayyan
MamaIrfan



3 comments:

  1. wah comelnya dia..... ada chance ni nak menang..hehehe

    ReplyDelete
  2. tq both of u.. insyallah..harap2 ada luck di situ :)

    ReplyDelete

kalo rase artikel neh best or tak best or hape-hape haje..sile lah kasik teguran buat saye yer :)

Klik klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...