Klik klik

V . I . P GUEST

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Monday, November 21, 2011

Happy Birthday To Encik Khairul

Assalamualaikum..samat petang..

Pejam celik pejam celik dah masuk hari ke 21 dah bulan November nih..kejap jer rasa..Baru jerk sambut tahun baru...dah nak sampai ke penghujung tahun dah..Cepat sangat masa berlalu..Kadang-kadang tak sedar pon yang anak-anak pon dah besar..Yang kakak dah boleh ajak berborak dah..Yang adik pulak..makin banyak perkataan yang dah boleh sebut.. Kadang-kadang kelakar pulak bila dengar anak-anak borak sesama dorang...Alaahaaiii..dah besar anak-anak mummy..

Sebenarnye..hari nih jugak lah hari birthday hubby..Tapi takde buat pape pon..Semalam kitorang nak kuar makan bawak budak-budak pegi Mc Donald..Tapi kat Kelantan sekarang nih dah start musim tengkujuh dah..Hujan pon lebat sesangat semalam..Pastu nak kuar rumah pon rasa malas jer..Balik dari keje petang tu kitorang singgah beli satay then tapau balik makan kat rumah jer..Muahahah..giler kejam kan..

Sebelom tido tuh dah wish siap-siap sebab kang tak terbangun pulak tepat pukol 12 tengah malam..Hahhaha..Dulu time muda belia dulu..gigih nih siapkan kad gergasi untuk pakwe..Sanggupp tauuu..pastu buat suprise bagai..Tapi bila dah kawen..dah ade anak sorang..sempat la jugak wish..koman-koman pon celebrate beli kek jerk..Tahun nih..langsung takdak..muahahhaha..Tapi insyaAllah..Malam nih kitorang nak kuar makan..tapi tak tahu lagi katmane..

Kesian laki aii...Maap laa yer..kite kan kesuntukan budget..Sebab lepas pindah rumah nih..banyak duit yang keluar..kelaur macam air paip jer..Nak dapatkan duit..penat keje sebulan tauu..Sadis betull..

Dikesempatan ni..giler gedik..takpe lah sesekali jer..nak wish kat hubby..walaupon tuan punya badan tak penah nak bukak pon blog ni..lagipon..beliau buta IT..lalallala...oke2..tak baik ngutuk laki sendirik..ampunnnn..

Okey..Happy Birthday to u Khairul..Semoga anda diberikan hidayah kesihatan yang baik..umur yang panjang oleh Allah SWT..Semoga dengan bertambahnya umur anda..semakin anda matang dalam mengharungi hari-hari mendatang sebagai seorang suami yang baik dan bapa kepada anak-anak saya yang menjadi idola mereka. Saya bangga mempunyai seorang teman hidup seperti anda..Most important is..nothing gonna change my love for u.. Oke..jiwang sket..






2 comments:

kalo rase artikel neh best or tak best or hape-hape haje..sile lah kasik teguran buat saye yer :)

Klik klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...